Advertisement

1. Which first lady spoke in Newport Beach last week...

September 17, 2005|By:

1. Which first lady spoke in Newport Beach last week?

A. Hillary Clinton

B. Barbara Bush

C. Laura Bush

D. Libby Pataki

2. What kind of animal has been keeping residents of Newport

Harbor up at night?

Advertisement

A. Great white sharks

B. Teenagers

C. Sea lions

D. Crows

3. Which car dealership gave $100,000 to the Newport Beach

centennial celebration?

A. Theodore Robbins Ford

B. Fletcher Jones Mercedes-Benz

C. Newport Lexus

D. South Coast Toyota

4. Newport Beach resident Don DuBois won what award recently?

A. The inaugural Southern California Golf Assn. player of the year

B. Top amateur at the Toshiba Senior Classic

C. Summer's best golfer in Orange County

D. Longest drive in Southern California

5. What is scheduled tobe built near Sunflower and Hyland avenues,

the former site of State Farm Insurance?

A. An All-State Insurance building

B. The South Coast Home Furnishings Centre

C. South Coast Plaza Far West

D. Uncharted Fashion Island

6. Hoag Hospital last week showed off what new part of the

hospital?

A. The Sue and Bill Gross Women's Pavilion

B. A Wolfgang Puck Cafe

C. A satellite treatment center in Costa Mesa

D. A new emergency room

7. What is a reason why the average price of a home in August on

the Balboa Peninsula was $3.1 million.

A. Few homes are sold there, which can easily drive the price up

if one expensive home sells

B. People want to live there

C. Proximity to the beach

D. All of the above

8. What big event in Newport Beach is going on this weekend?

A. Komen Race for the Cure

B. Annual sandcastle contest

C. Newport to Ensenada boat race

D. Taste of Newport

9. The effort to recall Coast Community College District trustee

Armando Ruiz from office received the endorsement this month of which

political figure?

A. Gov. Arnold Schwarzenegger

B. County Treasurer John Moorlach

C. Assemblyman Chuck DeVore

D. New York First Lady Libby Pataki

10. The Newport Beach City Council voted to give how much money to

each of two cities hit by Hurricane Katrina?

A. $1,000

B. $5,000

C. $7,500

D. $10,000

ANSWERS: 1: D; 2: C; 3: C; 4: A; 5: B; 6: A; 7: D; 8: D; 9: B; 10:

D

Daily Pilot Articles Daily Pilot Articles
|
|
|